Advert
seks izle
Advert

СДС изригна след интервю на реформатор в "24 часа": Кабаиванов е общ кандидат

Депутатът от РБ Петър Славов взриви Раковска 134, като призова кмета на Карлово да се оттегли от политиката КРИСТИНА КРЪСТЕВА Невероятно напрежение предизвикаха в Реформаторския блок призивът на

СДС изригна след интервю на реформатор в
СДС изригна след интервю на реформатор в
Bu içerik 918 kez okundu.

Депутатът от РБ Петър Славов взриви "Раковска" 134, като призова кмета на Карлово да се оттегли от политиката КРИСТИНА КРЪСТЕВА Невероятно напрежение предизвикаха в Реформаторския блок призивът на депутата от собствениците им редици Петър Славов, който призова в интервю "24 часа" кмета на Карлово и зам.-шеф на СДС д-р Емил Кабаиванов да се оттегли от кметската надпревара. Нещо повече - направо да излезе от политиката, докато не изчисти името си. От понеделник Кабаиванов е с повдигнато прокурорско обвинение за безстопанственост. Той не е кандидат на целия блок, заяви още пред "24 часа" Славов, който не е партиен член, а представител на Гражданския съвет на РБ. Реакцията не закъсня. От централата на СДС пуснаха гневно обръщение, в което заклеймиха депутата. А народният представител Никола Хаджийски, който е и лидер на СДС - Пловдив изпрати до редакцията ни следната реакция: По повод изказване на депутата от Гражданската квота на Реформаторския блок Петър Славов в интервю пред вестник „24 часа“ от 18.08.2015 г., че Блокът не застава зад кандидатурата на д-р Емил Кабаиванов за нов мандат в Карлово, искам да заявя следното: Очевидно Петър Славов, макар и народен представител от Блока, не следи политиката в коалицията и не знае какво става. Това много ме учудва, защото той демонстрира завидна парламентарна и медийна активност. Но е необходимо и да се информира от време на време какво става извън парламентарната дейност на Реформаторския блок.
Д-р Кабаиванов е издигнат за нов мандат с подкрепата на Реформаторския блок и това стана официално още преди месец. Така че г-н Славов е непростимо незаинтересован към политическите решения на Блока.
Освен това, той си позволява да съветва д-р Кабаиванов да се оттегли до изчистване на името си. Тоест, Славов предлага на кмета да капитулира пред непочтените методи, с които се опитват да го откажат от битката за Карлово. По този начин Петър Славов минава на страната на тези, които не искат Реформаторския блок да има кмет в този град. Отдавам изказванията на г-н Славов на младостта му и липсата на политически опит. ДЕКЛАРАЦИЯ на Съюза на демократичните сили Съюзът на демократичните сили заявява своята категорична подкрепа за заместник-председателя на партията и кмет на Община Карлово, д-р Емил Кабаиванов.
Изразяваме своето безпокойство от очевидно зачестилите, през последните няколко месеца, атаки срещу д-р Кабаиванов. За нас вече няма съмнение и е изключително притеснително, че в навечерието на предстоящите местни избори, срещу кмета на Община Карлово се води открита кампания, но не с политически средства. Ние, от СДС, поставяме на първо място върховенството на закона. Точно затова и една от най-важните реформи, която обещахме на гражданите, като част от коалицията РБ, е реформата за независима съдебна система. А случаят с д-р Кабаиванов още веднъж потвърждава, че тя вече не търпи отлагане и е крайно належаща за нашето общество.
Ние не се намесваме в работата на разследващите органи и прокуратурата, но сме притеснени от активирането им в месеците преди изборите и от методите, с които действат спрямо кандидат за кмет на Реформаторския блок.
Презумпцията за невиновност, при която всеки е невинен до доказване на противното, би трябвало да е основен принцип в правовата държава, каквато е и България.
източник : 24chasa.bg

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ