Advert
seks izle
Advert

30 г. затвор за родния Ханибал

30 г. ще лежи в затвора Адриан Ангелов за убийството на 22-годишния Николай Йорданов

30 г. затвор за родния Ханибал
30 г. затвор за родния Ханибал
Bu içerik 723 kez okundu.

Адриан Ангелов закла и разфасова 22-годишния Николай за 2 пити кашкавал


Касапинът ще плати по 200 000 лв. кръвнина на почернените родители


30 г. ще лежи в затвора Адриан Ангелов за убийството на 22-годишния Николай Йорданов. Това става ясно от решение на Върховния касационен съд от 1 юни т.г. Ангелов ще трябва да заплати и обезщетения в размер на по 200 000 лв. кръвнина на всеки от двамата родители на Ники, плюс 6000 лв държавна такса.


Може ли човек да бъде убит заради 2 пити кашкавал и 2000 лв.? Оказва се, че да. 22-годишният Николай изчезна на 14 юни 2012 г., след като бил на работа. Той е дистрибутор на хранителни стоки, шофьор на хладилен бус на млечни продукти. Последно е забелязан в района на столичния жк. "Овча купел", докато шофирал служебния хладилен микробус. В младежа е имало около 2000 лева служебни пари. Облечен бил с черен анцуг, сив суичър и черни маратонки. Телефонът му бил изключен, нито пък е отишъл да играе футбол с приятелите си, каквато е била договорката за вечерта. Сигналът за изчезването на Ники подава майка му Марияна Йорданова. Тя се обадила на тел. 112 в 22 ч вечерта. Приятелите му разлепват снимки навсякъде в София, молят за помощ и в социалните мрежи.
8 дни по-късно бусът на Ники бе открит в района на Централна гара, паркиран близо до стария паркинг на автобусите. Тялото на младежа пък бе открито след повече две седмици от началото на издирването край Враца - разчленено и горено.


На зловещата находка се натъкват двама братя


които поливат тютюна си до река Огоста край козлодуйското село Гложене. Две отрязани при раменете и обгорени човешки ръце са скрити в два контейнера за боклук. Други останки пък са открити от полицията в изоставена фабрика за хартия. Това са и основните улики, довели до залавянето на Адриан. Разследващите анализират и всички телефонни разговори, които провел Николай непосредствено преди да изчезне. Разплитането на случая започва от едно телефонно обаждане, което получил ден по-рано. То е от 31-годишния Адриан от село Гложене, който живеел под наем с жена си и малкото си дете в "Овча купел".


Убиецът е задържан на 20 юни


Адриан прави пълни самопризнания. В квартирата му е открита кърпа с капка кръв на Николай. Тя е едно от ключовите доказателства по делото. ДНК от четката за зъби на Николай категорично потвърждава, че откритите останки, са на безследно изчезналия 22-годишен младеж. След убийството Ангелов е видян да продава пити кашкавал, които жертвата му е доставяла. Разследващите са категорични - убийството е било планирано, а целта е била грабеж.
Адриан и Николай се познават от пицария в кв. "Овча купел", която Николай зареждал с хранителни продукти. В заведението безработният от почти 1 г. Адриан "прекарва свободното си време". На 12 юни двамата се уговарят Ники да му даде 40 кг кашкавал по 6 лв. килото, а Адриан да го продаде за колкото успее и разликата да остане за него. На 13 юни Адриан се обажда на Николай по телефона. На другия ден безработният мъж получава питите кашкавал и ги прибира в квартирата си. Уговорят си среща за ден по-късно, за да стане плащането. Виждат се на 14 юни около 17 ч. Николай настоява или да си получи парите, или да си вземе кашкавала. Адриан


го издебва откъм гърба и го халосва по главата


с твърд предмет. После разчленява тялото и го пъха в пазарски чанти, които хвърля в багажника на колата си. Почиства прецизно дома си, краде парите, които намира у Николай - дневния му оборот, около 2000 лева. Със сумата отива в автокъща, за да откупи автомобила си, оставен за продан два месеца по-рано. После натоварва трупа в багажника и го изхвърля край Гложене. След това откарва колата на автомивка. С думите: "Карах месо в багажника и има кръв, почистете го добре!" И я оставя да я измият.


Оневини шофьор на банкови обирджии


Адриан Ангелов оневини през юни м.г. пред Софийския градски съд шофьор. Кристиян Александров возел апашите, ударили банков клон в София през октомври 2012 г. А касапинът Адриан делил килия в ареста на Националното следствие през декември 2012 г. с двама от арестуваните. Заедно били около 40 минути. Първо бил доведен задържаният Михаил Гюров. Пред съкилийниците той си разказал, че с още двама са обвинени за банковия удар. Кристиян всъщност изобщо не е знаел, че като шофьор ще трябва да вози и задигнати пари. Преди нападението на банката Михаил Гюров и Венимир Стоянов уговаряли друго момче да им бъде шофьор. Като разбрало за какво става дума, то се отказало. "Тогава те помолили Кристиян, като му казали, че ще ги вози да вземат документи от студентска организация, която организира бригади в чужбина и после ще ги закара в Тетевен. Обърнали се към него, защото не могли да намерят по-тъп човек, когото да излъжат", разказа тогава Ангелов. Когато влязъл в килията, Кристиян потвърдил пред съкилийниците си за заблудата, в която е бил въведен.източник : standartnews.com
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ