Advert
Advert

400 души пазят финала в Бургас

Засилват патрулите на плажа и Морската градина.

400 души пазят финала в Бургас
400 души пазят финала в Бургас
Bu içerik 811 kez okundu.

Около 400 полицаи ще следят за реда и сигурността в Бургас в събота за финала за купата на България между "Левски" и "Черно море". В Областната дирекция на МВР вече са готови с разстановките, в момента текат последните действия по организацията. Най-много униформени ще бъдат изпратени на стадион "Лазур", където двата отбора ще премерят сили в 20,00 часа.


"Агитките ще бъдат допускани в стадиона през два отделни входа, за да не се засекат на влизане. Взети са превантивни мерки и по време на мача, за да се избегнат всякакви конфликти по време на срещата. Затова и привържениците на "Левски" и "Черно море" ще бъдат настанени в двата противоположни края на съоръжението", съобщиха от полицията в Бургас. Униформени ще проверяват на входовете на стадиона и няма да допускат внасяне на алкохол и пиротехнически средства.


През целия ден полицейски патрули ще обикалят града. Засилено присъствие на униформени ще има в Морската градина и по крайбрежните заведения. "Практиката показва, че феновете на отборите се събират край морето. Те идват по-рано и разпускат по заведенията в Морската градина. За да не се стига до неприятни конфликтни ситуации, ще осигурим полицаи по тези места, където обикновено ходят агитките преди мача", допълниха от полицията.


В деня на футболната среща ще бъде забранена продажбата на алкохол в радиус на 500 метра около стадион "Лазур".


Най-бързите печелят разиграха на "Герена"


Около 40 привърженици на "Левски" оставиха с разбити мечти над 100 свои сподвижници. Те разграбиха за около 30 минути последните 600 билета, които ПФЛ отпусна на "сините" за финала в Бургас. Запалянковците заформиха огромна опашка далеч преди да отворят касите до клубната къща на ул. "Тодорини кукли". Спечелиха обаче тези, които показаха най-голяма бързина и застанаха в челото на редицата. За останалите бе тъжната вест: "Билетите свършиха! Няма и да има повече". Както е известно, "сините" получиха квота от около 11 000 пропуска за "Лазур". В същото време стана ясно, че кампанията "Левски е твой" продължава - на 29 май в Несебър и на 30 в Бургас.източник : standartnews.com
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ