Advert
Advert

3 варианта за ЦСКА, кашата е пълна

Томов с последен опит да се върне на "Армията".

3 варианта за ЦСКА, кашата е пълна
3 варианта за ЦСКА, кашата е пълна
Bu içerik 763 kez okundu.

Два дни преди срока, в който ЦСКА може да обжалва отказа на лиценз, кашата около клуба е пълна. Вариантите за оцеляване изглеждат три, но никой не гарантира дали някой от тях ще проработи. Вече се чу за схемата, при която Гриша Ганчев мести тима "Литекс" на "Армията".  Днес обаче липсваше сериозно потвърждение, че се работи активно в тази посока. Вторият изглежда най-реален и включва няколко бизнесмени, симпатизиращи на ЦСКА. Схемата минава през синдик и отписване на борчове извън тези към НАП. Развитие по темата се очаква до 2-3 дни. И този вариант гарантира оцеляване в "А" група.


За третия се очаква среща днес. Александър Томов иска да си върне ЦСКА чрез турския бизнесмен с неясни капитали Дениз Килиоз. Последният има над 10 закрити компании с по нула служители. Но пък се снима с Томов, както и с две голи красавици в столичен клуб. Сегашните акционери в ЦСКА отказват сделка, тъй като основателно подозират измама. Нищо чудно обаче те да поставят днес условие на турчина - изплаща около 600 000 лева по лиценза, предоставя банкова гаранция, че може да изкара другия сезон и получава акциите без пари. Този вариант обаче гарантира и фенско брожение. Първите два варианта са добре приети от привържениците.


Няма вариант за оцеляване на сегашното ръководство в "А" група. Иво Манджуков и Милко Георгиев са признали, че не могат да намеря пари.източник : standartnews.com
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ