Advert
Advert

Големият дуел: Ненчо срещу Азис

Дано актьорът победи чалгата, са част от коментарите в нета.

Големият дуел: Ненчо срещу Азис
Големият дуел: Ненчо срещу Азис
Bu içerik 1257 kez okundu.

Жана Бергендорф призна, че не познава баща си


Дано актьорът победи чалгата, са част от коментарите в нета


Нека най-добрият победи - ще ни се шоуто да не свършва, коментират зрителите предпоследния лайв на "Като две капки вода" по Нова. Този сезон просто отвя дистанционните по рейтинг и забавление. По-запалените фенове вече влизат в люти словесни схватки кой е най-достоен за шампион и дали няма нещо нагласено.


Малко преди старта в понеделник Азис почерпи с домашна баница целия екип, който си облиза пръстите и оцени високо неговите кулинарни умения. Актьорът Ненчо Балабанов спечели полуфинала, като изпя парчето на Таркан "Кис, кис". Той дари наградата си от 1000 лева за лечението на 16-годишния Милчо Палакарски от Яхиново. Момчето пострада в катастрофата, станала на 10 май в дупнишкото село Яхиново, при която загинаха пет човека. Милчо е в много тежко състояние в "Пирогов" и се нуждае от сериозни средства за възстановяването си. Силвия Кацарова, която подкрепи Филип Аврамов в дуета "Огън от любов", се пошегува с Ненчо и каза, че ако "неговото момиче Йоанка" не го иска, веднага би го взела. Балабанов обаче хич не обича да го подкачат на тема "гаджета".


На финала се наредиха все мъже - Ненчо, Азис, Фицата и Криско са финалистите в третия сезон на "Като две капки вода". Четиримата ще са в артистична и музикална битка за първото място и наградата от шоуто - лек автомобил.


Фицата се справи супер като Васил Найденов, а за десерт другия понеделник е оставил песен на големия Тодор Колев. Балабанов ще бъде Коцето Калки, Азис ще е Цеца Величкович, а Криско -Кърт Кобейн. Според някои, образите никак не са "конкурентни" - Калки не е сред най-ярките за имитация герои и вероятно Ненчо не е направил подходящ избор. Макар да е любимец на народа и да се е представил перфектно с всяка една задача, победата му съвсем не е в кърпа вързана. Наблюдателни веднага съзряха много хитър ход от страна на Азис - с последното му превъплъщение. Много вероятно е той да се окаже крайният победител, защото и за него хората гласуват с ищах.


Заговори се, че големият дуел ще бъде именно между Васил и Ненчо. Коментарите са, че на финала Азис ще отвее конкуренцията, защото ще пее хит на Цеца Величкович. Нищо чудно да видим балканската звезда в публиката. За някои зрители въпросът е на чест - те се молят чалгата да бъде победена, по възможност от Ненчо или Фицата. Любопитни ще бъдат дуетите на Джуджи и Нона, Жана и Маца.


Но който и да спечели, главните герои в шоуто са Рачков и Зуека. Почитателите на водещите ги нарекоха "сърцето на предаването" и настояват и на тях на дадат автомобили. Върховен момент беше, когато с нечувана енергия Рачков се хвърли в публиката и целуваше шеметно мацка след мацка. Това той стори, след като Ненчо, предрешен като Таркан се разходи сред хората и вдигна много от тях за танци. Джуджи пък поведе хоро с "Бяла роза".


Жана беше аплодирана от журито, но не успя да продължи към финала. Пред Lоve style майката на 5-годишния Леон сподели, че иска да има второ дете. "Болка ми е, че не знам кой е моят баща. Най-малкото бих искала да го видя отстрани. Той е напуснал майка ми, още докато е била бременна с мен. Ако е искал да ме намери, е щял да го направи. Ще стана на 30 години и след толкова време ми се струва, че е безсмислено. А и не знам дали самият той ще има очи за подобно нещо. Не мисля за това всеки ден, само в моментите, когато ми е тъжно. Тогава си седя самичка, плача си и си говоря някакви неща. Това е животът - не можеш да имаш всичко. Сигурна съм, че имам братя и сестри и ще ми е приятно да ги познавам".


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ