Advert
Advert

Нагъл, самозабравил се местен дерибей уволнява заради "политическа нелоялност"

/Поглед.инфо/ Приятели, моля ви за малко търпение да изчетете това, което съм написала, макар и да е грубичко. Ако смятате, че съм права, подкрепете човека, за когото ще ви разкажа в битката му срещу поредния нагъл, самозабравил се и самоповярвал си местен дерибей, кмет на Сливница.

Нагъл, самозабравил се местен дерибей уволнява заради
Нагъл, самозабравил се местен дерибей уволнява заради
Bu içerik 164 kez okundu.

Отидох там и направих открита приемна. Всеки, без оглед на политическа пристрастност, можеше да дойде, да ми каже къде го боли и да се опитам да помогна, ако мога. Сядат пред мен две млади дами и ми подават три тетрадки с подписи, събирани в магазините, по улиците, в училище.

Оказаха се майки на малчугани.

Току що започнал разговорът с тях, пристигат учителки, медицински персонал от детската градина. Присъединиха се и жители на общината с една и съща молба-помогни да не напускаме града, да не бягаме в София, да си спасим децата.

За какво става дума?

Кметът гони директорката на детската градина от работа. Жената е спечелила конкурс през 2008г. Една от първите, усвоила европеиски средства, градината е като слънце, открила два нови филиала, за да има място за всички деца.

Те я боготворят.

Родителите я уважават.

Естествен е въпросът защо?

Защото Таня Георгиева не се съгласила да работи политически за кмета и на опитите му да и оказва натиск, отговорила - моятя партия са децата на Сливница.

Жената никога не е членувала в партии и не иска да става подлога на кмета за местните избори.

И той я уволнява.

Къде се намираш бе, г-н Стоилков. Това да не ти е бащиния? Под калъп ли ви вадят в ГЕРБ, бе хора. Имам чувството, че ви обучават специално, та кой от кой по-нагъл.

Напоследък, където отида, малоумие след малоумие.

Кметът на Ботевград трови хората с мръсна вода чрез байпаси, този на Етрополе арестува учители, че предлагат книги. Сливнишкият "герой" уволнява, ако не станеш гербер.

Тази работа така няма да стане.

Организираме протест пред общината в Сливница, с медии и с въпроси към кмета.

Сигнализираме органите за злоупотреба със служебно положение и психически тормоз над Таня Георгиева и персонала на градината.

Приятели, подкрепете децата, родителите и учителите в Сливница в групата "в подкрепа на директора на ОДЗ-гр.Сливница Таня Венциславова Георгиева".

Благодаря ви.

Източник: Поглед.инфо

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ