Advert
Advert

Нагъл, самозабравил се местен дерибей уволнява заради "политическа нелоялност"

/Поглед.инфо/ Приятели, моля ви за малко търпение да изчетете това, което съм написала, макар и да е грубичко. Ако смятате, че съм права, подкрепете човека, за когото ще ви разкажа в битката му срещу поредния нагъл, самозабравил се и самоповярвал си местен дерибей, кмет на Сливница.

Нагъл, самозабравил се местен дерибей уволнява заради
Нагъл, самозабравил се местен дерибей уволнява заради
Bu içerik 169 kez okundu.

Отидох там и направих открита приемна. Всеки, без оглед на политическа пристрастност, можеше да дойде, да ми каже къде го боли и да се опитам да помогна, ако мога. Сядат пред мен две млади дами и ми подават три тетрадки с подписи, събирани в магазините, по улиците, в училище.

Оказаха се майки на малчугани.

Току що започнал разговорът с тях, пристигат учителки, медицински персонал от детската градина. Присъединиха се и жители на общината с една и съща молба-помогни да не напускаме града, да не бягаме в София, да си спасим децата.

За какво става дума?

Кметът гони директорката на детската градина от работа. Жената е спечелила конкурс през 2008г. Една от първите, усвоила европеиски средства, градината е като слънце, открила два нови филиала, за да има място за всички деца.

Те я боготворят.

Родителите я уважават.

Естествен е въпросът защо?

Защото Таня Георгиева не се съгласила да работи политически за кмета и на опитите му да и оказва натиск, отговорила - моятя партия са децата на Сливница.

Жената никога не е членувала в партии и не иска да става подлога на кмета за местните избори.

И той я уволнява.

Къде се намираш бе, г-н Стоилков. Това да не ти е бащиния? Под калъп ли ви вадят в ГЕРБ, бе хора. Имам чувството, че ви обучават специално, та кой от кой по-нагъл.

Напоследък, където отида, малоумие след малоумие.

Кметът на Ботевград трови хората с мръсна вода чрез байпаси, този на Етрополе арестува учители, че предлагат книги. Сливнишкият "герой" уволнява, ако не станеш гербер.

Тази работа така няма да стане.

Организираме протест пред общината в Сливница, с медии и с въпроси към кмета.

Сигнализираме органите за злоупотреба със служебно положение и психически тормоз над Таня Георгиева и персонала на градината.

Приятели, подкрепете децата, родителите и учителите в Сливница в групата "в подкрепа на директора на ОДЗ-гр.Сливница Таня Венциславова Георгиева".

Благодаря ви.

Източник: Поглед.инфо

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ