Advert
Advert

Мним таксиметров шофьор преби клиентка

Таксиметров шофьор е пребил своя клиента, след като тя отказала да му даде бакшиш.

Мним таксиметров шофьор преби клиентка
Мним таксиметров шофьор преби клиентка
Bu içerik 1027 kez okundu.

Таксиметров шофьор е пребил своя клиента, след като тя отказала да му даде бакшиш. Инцидентът станал в края на април месец с Полина Александрова, която в последната работна седмица трябвало да разпознае своя нападател. "Показаха ми черно бели копия на лични карти и набелязах няколко души, защото снимките не са цветни и не са и съвсем актуални", разказа тя пред Нова ТВ.


Тя е убедена услугите на коя таксиметрова компания е ползвала, защото е заснела с телефона си стикера в автомобила, показващ цените и името на фирмата. А ето и разказа й за това какво се е случило в края на април месец:


„Стигнахме до вкъщи и попитах шофьора колко му дължа и той ми каза „20 лева с бакшиша, сметката беше над 16 лева, но не беше 20 лева". Дадох му пари и му поисках касова бележка и го попитах как се казва, защото не видях служебна карта. В този момент той скочи и започна да се защитава. Аз му обясних, че бележката ми трябва, защото ще ми я осребрят от фирмата", обясни тя.


"Държах си телефона и го отключих. Камерата му беше включена, защото преди това бях на служебно парти. Когато той видя камерата побесня, защото реши, че ще го снимам, а целта ми беше да се обадя по телефона. Той ми взе телефона и го изхвърли през вратата и аз се стреснах. След това той ми хвана чантата и започна да ме блъска с нея. Тогава нещата от чантата се разсипаха в колата, докато аз оглеждах къде са ми нещата, той излезе от колата, дойде от моята страна и ме хвърли на асфалта пред блока, където живея. Аз се върнах към колата да си взема нещата и той пак ме хвърли", добави тя.


Инцидентът води до влошаване на стара травма, която Полина има. „Казаха ми, че имам хематом на бъбрека в следствие на травма", разказа тя. Данните на „Автомобилна администрация" показва, че само през последната година въпросната таксиметрова компания е получила над 50 акта за различни нарушения.


От фирмата обаче твърдят, че са изрядни и не вярват, че техен шофьор е извършил побоя. Въпреки това те обещаха, че ако се докаже, че става дума за техен шофьор, той ще бъде уволнен. По думите на собственика компанията съществува от 2 години и има 150 шофьора.


Проверка на Нова ТВ показала, че логото на компанията силно наподобява това на друга с далеч по-ниска тарифа, стикери, които да удостоверяват самоличността на шофьора липсват, а компанията превозва на максималната тарифа то 1,30 лева на километър.


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ