Advert
Advert

Нови задръствания по пътищата на страната

Трафикът се засилва в последния почивен ден за българите. Най-натоварено ще е по магистралите „Тракия“, „Хемус“ и по пътя София - Кулата.

Нови задръствания по пътищата на страната
Нови задръствания по пътищата на страната
Bu içerik 890 kez okundu.

Засилен трафик и нови задръствания по пътищата на страната в последния почивен ден за българите. Очаква се най-много автомобили да преминат през магистралите „Тракия", „Хемус", както и по пътя София - Кулата.


Най-вероятно пикът на тапите по магистралите ще бъде в следобедните часове, когато повечето хора традиционно избират, за да пътуват.


Шофьорите трябва да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват въведените организации на движението, както и пътната сигнализация, съветват от "Пътна полиция".


От 12:00 до 19:00 часа ще бъдат пуснати по две ленти за движение в посока Перник - София на първокласния път Е-79. Временната организация на движението е въведена от 278-мия километър до 282-рия - София – Драгичево. Алтернативният маршрут на първокласния път през Владая е магистрала „Люлин", съобщават от АПИ.


На магистрала „Марица" от пътния възел за Тополовград до този за Любимец поради строително-ремонтни дейности движението е ограничено и ще се пренасочва. Създадена е временната организация, която ще важи чак до 1-ви юни. От 102-ри до 105-ти километър автомобилите трябва да преминават двупосочно в лявата лента. Организацията на движението в този участък ще е до 9 май.


Аварийни ремонтни работи се извършват и в лявата тръба (посока Пловдив-София) на тунел "Траянови врата"


На АМ "Хемус" от км 8+460 до км 42+460 се ограничава скоростта на движение до 120 км/ч; авариен. То е въведено заради извършването на авариен ремонт на виадукт " Елешница". Въвежда се пълно затваряне на лявото платно и движението ще се прехвърли в дясното, като се обособяват две ленти за движение в посока София-Ботевград и една лента в посока Ботевград-София.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ