Advert
Advert

"Токуда": Никол се възстановява добре и бързо

Бебето вече не е в кувьоз

Bu içerik 388 kez okundu.

Състоянието на новородената Никол, която беше бита от акушерка, се подобрява. Това съобщиха от болница "Токуда", където бебето е настанено за лечение.


Резултатът от извършеното изследване с ядрено-магнитен резонанс е показал, че мозъкът на бебето се възстановява добре и бързо. Никол вече е извадена от кувьоз и сложена на термолегло. Лекуващите я лекари се надяват детето да няма увреждания.


"Детето е в добро състояние и се подобрява непрекъснато", каза пред БНР директорът на "Токуда" д-р Явор Дренски. "С радост мога да кажа, но без изненада, защото не е изненада за мен, състоянието на детето се подобрява значително. Вече имаме и доказателство затова, благодарение на високотехнологичното изследване. Имаме обективни доказателства за състоянието на мозъка, състоянието на мозъчния отток и хематомите, които са там, нещата се резорбират. Детето е в много добро състояние в момента, изведено е вече от кувьоз, на термолегло е, така че очаквам нещата да се подобряват все повече и повече. Искрено се надявам, че благодарение на спешните мерки, на бързата реакция, на бързия отговор на организма на детето, искрено се надявам, че няма да има последствия", каза още той.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ