Advert
seks izle
Advert

Случващото се в Украйна е неприемливо за БСП

/Поглед.инфо/ Говорителят на ИБ на НС на БСП Атанас Мерджанов заяви, че това, което излиза в медиите за случващото се в Украйна, е достатъчно притеснително и е във вниманието на БСП от няколко месеца.

Случващото се в Украйна е неприемливо за БСП
Случващото се в Украйна е неприемливо за БСП
Bu içerik 899 kez okundu.

Така той коментира информацията, че в Украйна са пристигнали 300 американски десантчици и започва обучение на 900 бойци от украинската армия. Мерджанов подчерта, че не са били случайни и акциите за антивоенни митинги и протести. По неговите думи това ще се съдържа и в по нататъшните разширени позиции на БСП по отношение на действията на НАТО и за ограничаване на тези действия на изток. „Всички европейски институции, без да поставяме членството на България в ЕС и НАТО, се нуждаят от достатъчно реформиране и съобразяване с акцентите на деня”, каза още зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ. Според него случващото се в Украйна е крайно неприемливо за ръководството на левицата, която многократно е потвърждавала това с позиции и като партия, и като ПГ. „След като ежедневно сме свидетели на множество ситуации и жертви в Украйна и от едната, и от другата страна- какво да очакваме, освен задълбочаване на този конфликт, а не намиране на изход в духа на споразумението от Минск”, каза още той. Според него в Европа все повече се надигат сериозни гласове за преосмисляне на тази политика на санкции и действия, които са доста по-различни от истинския смисъл за дейността и защитните функции на НАТО.

Бойко Великов: Започваме пряк диалог с над 20 000 социалисти

„Непосредствено след петото заседание на 48-ми Конгрес започваме пряк диалог по приетите документи. В него ще участват 500 активисти на БСП от национално ниво, членовете на Изпълнителното бюро, Националният съвет, народните представители, ръководства на областни съвети, председателите на общински съвети и ще обхванат общо 2500 основни партийни организации с повече от 20 000 участници“. Това заяви зам.-председателят на БСП Бойко Великов по време на пресконференция след ИБ на БСП. Той допълни, че това ще бъде първият етап на този диалог, който ще продължи и след това.

Великов обясни, че по време на заседанието на ИБ на БСП е приет механизмът за оценяване и изискванията за издигането на кандидати на партията за предстоящите избори. Той допълни, че е одобрена и програмата за действие на БСП за периода април-октомври, която е пряко свързана с месните избори и включва всички организационни действия за тях. „Като трети въпрос са няколко допълнителни предложения, които правим във връзка с отчети и избори на общински партийни организации“, каза още той и поясни, че ще бъдат предложени на НС на БСП за отчети и избори Нова Загора, Кнежа, Несебър.

Източник: Поглед.инфо

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ