Скандал в България търси талант

Основателят на Партия на българските мъже скандализира журито на

Скандал в България търси талант
Скандал в България търси талант
Bu içerik 1638 kez okundu.
Основателят на Партия на българските мъже скандализира журито на "България търси талант" с изявата си. Росен Марков обяви, че ще покаже как излиза от ковчег и ще раздаде на оценяващите по два карамфила. На сцената той излезе с табела с надпис "България търси талант" - последното желание на Росен Марков, болен от СПИН и цироза", но така и не успя да покаже номера си.
Дарина Павлова заяви, че това е недопустимо, щом не е истина, а на заявлението на Росен, че го е направил за шоуто, тя отвърна, че предаването не е шоу.

Иво Сиромахов пък театрално му се скара и стана от мястото си със заявлението, че никой не иска да го гледа. Беновска и Ники Илиев също се направиха на скандализирани и натиснаха бутоните си за отказ.

"И какво искахте да постигнете bTV? Ако бяхте толкова шокирани изобщо нямаше да отделяте време и то толкова за тоя "ужас" . Сами си противоречите. ...."; "Той тоя е известен във Варна с малоумните си искания и плакати постоянно. Води се сам някакъв шегобиец, но често прекрачва границите", обаче са част от коментарите във Фейсбук, които не подкрепиха реакцията на журиращите "спецове".

Шегобиецът Росен Марков е добре известен на медиите, на които звъни редовно за поредната си "шега". Затова и е трудно да повярваме, че журито е било толкова изненадано и скандализирано от изявата му, за колкото се представи. /blitz

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ДПС почете паметта на Нури Адалъ
ДПС почете паметта на Нури Адалъ
Orhan İsmailov (HŞHP):Yerel seçimlere tek başına katılıyoruz
Orhan İsmailov (HŞHP):Yerel seçimlere tek başına katılıyoruz