Advert
seks izle
Advert

Битката за “Спартак”

Днес се провежда Общо събрание на футболен клуб “Спартак”. Като всяко действие във и около “Спартак”, то не минава без емоции, прерастващи в спорове.

Битката за “Спартак”
Битката за “Спартак”
Bu içerik 1004 kez okundu.
Днес се провежда Общо събрание на футболен клуб “Спартак”. Като всяко действие във и около “Спартак”, то не минава без емоции, прерастващи в спорове. Общото събрание на клуба трябва да избере нов Управителен съвет, в който трябва да попаднат и кандидатите за нови спонсори от Италия.

Този път обаче, май на повечето хора не им е ясно кой кой е. Дори и широката варненска общественост, освен традиционните 20-30 деятели–ветерани и 20-30 фенове, като че ли не разбират какво става.

Големият въпрос всъщност е, има ли някой желание и готовност да финансира “Спартак”-Варна. И двата “офицерски” състава от легенди на клуба, които спорят за лидерството, трябва ясно и точно да заявят, че имат осигурени пари, да издържат футболния клуб. Управляващите сега клуба с лидер Антон Фажев, който е футболна легенда не само на “Спартак”, а и на Варна, желаят като че ли т.нар. италианци да поемат клуба и да го финансират, както са обещали. Другият отбор, групирани около Атанас Атанасов - Орела, са също спартаклии, макар и от по-новото време, които желаят да управляват “Спартак” и по тази причина не искат италианците да заемат ръководството на клуба. Те се съмняват (може и с основание), че това е добра възможност за “Спартак”.

Феновете (20-30 души) по традиция са против всичко, за което или не са информирани достатъчно, или са информирани грешно. Те обаче не знаят, че ако искат, бюджет от 1 милион лева за “Спартак”, трябва да осигурят на спонсора или собственика поне 6-7000 души публика на мач. Могат ли запалените фенове това към този момент? Не! Затова и те се тормозят.

Вътрешните битки за “Спартак” са безсмислени поради липсата на пари. И истинските спартаклии, около Фажев и Орела, че и феновете, биха могли само заедно да постигнат спокойствие и авторитет на клуба, което ще отвори вратата за спонсор на клуба, който и да е той, и от където и да е.

Иначе офицерите на ФК “Спартак”, в лицето на легенди, деятели, лидери на фенове, ако не са разбрали, съвсем скоро ще разберат, защо армията от фенове е останала 20-30 души.

Това никой истински сапртаклия не желае. Защото това не е битката за “Спартак”, а пътят към нищото.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ