Advert
seks izle
Advert

Ангел Найденов с пореден хилав опит за манипулиране на българите

/Поглед.инфо/ Интервюто на Ангел Найденов във вестник „Преса“ от 06.02.2015 г. е озаглавено: „Да воюваме срещу Русия? Не съществува такава хипотеза“ е нагледен пример за пореден хилав опит за манипулиране на българите.

Ангел Найденов с пореден хилав опит за манипулиране на българите
Ангел Найденов с пореден хилав опит за манипулиране на българите
Bu içerik 1052 kez okundu.

Естествено, и с цел смегчаване на силно негативното отношение към председателя на Съвета по национална сигурност към НС на БСП, от страна на редовите социалисти, които имат добра памет за това...какви ги вършеше и говореше Ангел Найденов като министър на отбраната.

На практика председателят на Съвета за национална сигурност към НС на БСП, Ангел Найденов с цитираното по-горе интервю се опитва да вкара в заблуждение българското обществено мнение. Експертите са категорични, че в момента се води война срещу Русия. Кървавият хаос в Украйна е интегрална част от тази война срещу РФ. В момента България воюва срещу РФ. Войната засега е хибридна. Средствата са икономически, политически, информационни и други. Очевидно се подготвя и въоръжен сблъсък.

1. Редица страни имат своите ЧВК /частни военни компании/. Те са съставени от наемници, които се бият срещу заплащане. На тези, които воюват в Украйна, кой им плаща? Киев няма пари! В САЩ отдавна са приватизирали отбранителния сектор. Част от американския военен бюджет се пренасочва към подобни ЧВК. От Ирак се изтегли голяма част от военния контингент на САЩ. Но останаха частните армии. Наемниците от ЧВК в Ирак са повече от редовната американска армия дислоцирана официално в Ирак. Между редовната армия и ЧВК при воденето на военни действия има пълен синхрон и комплиментарност. В това число и в телекомуникационен план. Поради това, че армиите са „ЧАСТНИ“ това позволява дадена държава официално да не носи отговорност за действията на своите ЧВК на територията на суверенни държави. В Украйна има ЧВК от САЩ, Англия, Полша и други. Бяха пленени чужденци-наемници и много натовско въоръжение. От Украйна до този момент в Полша са се върнали три самолета пълни с ковчези на убити полски наемници.

2. Днес, 6 февруари 2015 година бе оповестено, че американската ЧВК Academi набира наемници за Киев на Балканите. Американската ЧВК разполага със съвременно оръжие, авиационна техника и тежка бронирана техника.

3. Ангел Найденов казва в своето интервю: „Но има разлика между координационен център, който ще планира ученията в страната, и команден център“. Руски военен експерт противоречи на Ангел Найденов и заявява:“ Дислоцирането на каквато и да е инфраструктура на НАТО на територията на България принуждава Русия да фиксира тези места като цел на възможен удар в случай на хипотетичен сблъсък“. Подобен център на НАТО бе планиран и в Турция, но тя се отказа от този вариант. Анкара не пожела да си развали отношенията с Русия.

4. На Ангел Найденов противоречи и генералният секретар на НАТО. Въпросните, според председателя на Съвета за национална сигурност към НС на БСП „учебни центрове“, Столтенберг ги вижда по следния начин: „...те ще станат свързващи звена между националните командвания на тези страни и ръководството на НАТО, ще се заемат с ПЛАНИРАНЕ НА ОПЕРАЦИИ, а също така ще поемат част от диспечерските функции при насочване на подкрепления за СБР- сили за бързо реагиране“. Столтенберг не шикалкави като председателя на Съвета за национална сигурност към НС на БСП. Той открито казва, че създаването на такива пунктове се явява „НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗШИРЕНИЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА КОЛЕКТИВНА ОТБРАНА ОТ МОМЕНТА НА КРАЯ НА „СТУДЕНАТА ВОЙНА“. Официално от НАТО дават да се разбере, че създаването на СБР е в резултат на войната в Украйна.

Шест нови командни центъра ще се появят на територията на България, Румъния, Полша и Литва, Латвия, Естония. Те се създават за поддържане на силите за бързо реагиране /СБР/...твърди Йенс Столтенберг, ген. секретар на НАТО на пресконференция в Брюксел.

5. Според представителя на РФ към щаба на НАТО, Александър Грушко: „тези мерки по очевиден начин демонстрират, че НАТО преминава към схемите за обезпечаване на сигурността от времената на „студената война“.
Според мен има огромна разлика между „учебен център“ и „център за поддържане на СБР-сили за бързо реагиране“. Вие как мислите?

http://www.cross.bg/ministur-rysiya-nato-1451592.html…

Източник: Поглед.инфо

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ