Advert
Advert

"Шегаджията" пак се изцепи - за жената-президент, нямало война с Плевнелиев

/Поглед.инфо/ Анализи се правят, ама какво е искал да каже, ама това дали не е срещу президента Плевнелиев, дали не е оценка за него.

Bu içerik 437 kez okundu.

Това заяви премиерът Бойко Борисов на годишна икономическа среща тази сутрин, във връзка с думите му, че следващият президент може да е жена.

Борисов добави, че казаното от него за жена-президент е било шега и добави, че няма война с президента. "Ама дали пък коя ще е сега. Нещо, което е след 2 години, изобщо сега не ни влиза в дневния ред. Единствената цел на това да се дискутира кой ще е президент след 2 г. и половина, е да се даде един кратък живот на това правителство, да се създава напрежение в коалиционните партньори, да се чудят дали не се играят някакви игри. Въобще не ни касаят, мен самия, президентските избори, но се вдивявам толкова от анализатори: какво аз съм мислел да кажа, само се шегувах, просто ей така в една подобна аудитория само с жени, какво да им кажа?!", добави Борисов.

Борисов обяви, че лично следи борбата със сивата икономика и всяка сряда в 09:00 часа заедно с прокуратурата, финансовото министерство и службите прави среща, на която му се докладват приходите и борбата с контрабандата. "Мога да ви кажа, че съм умерен оптимист в това как се събират приходите в сравнение с миналия януари", каза премиерът.

Той допълни, че първостепенна задача на службите е борбата с ДДС измамите, укриването на данъци и сивия сектор, където резервът е 500-600 млн. лева до 1 млрд. лева. "Това е задачата, която съм поставил", обяви той.

Бойко Борисов отново коментира и скандалните пенсионни промени, като каза, че единствената цел е била да се дисциплинират частните пенсионни фондове, те да бъдат конкурентоспособни и да се гарантира изплащането на пенсиите.

Премиерът засегна и темата с обвързването на бензиностанциите с НАП, като бе категоричен, че това струва 5000 лева. "Да ме извиняват, но това не е сума, която може да ги спре при положение, че ние разплащаме 1,1 млрд. лева", коментира Борисов.

Източник: БГНЕС

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ