Advert
seks izle
Advert

"Шегаджията" пак се изцепи - за жената-президент, нямало война с Плевнелиев

/Поглед.инфо/ Анализи се правят, ама какво е искал да каже, ама това дали не е срещу президента Плевнелиев, дали не е оценка за него.

Bu içerik 442 kez okundu.

Това заяви премиерът Бойко Борисов на годишна икономическа среща тази сутрин, във връзка с думите му, че следващият президент може да е жена.

Борисов добави, че казаното от него за жена-президент е било шега и добави, че няма война с президента. "Ама дали пък коя ще е сега. Нещо, което е след 2 години, изобщо сега не ни влиза в дневния ред. Единствената цел на това да се дискутира кой ще е президент след 2 г. и половина, е да се даде един кратък живот на това правителство, да се създава напрежение в коалиционните партньори, да се чудят дали не се играят някакви игри. Въобще не ни касаят, мен самия, президентските избори, но се вдивявам толкова от анализатори: какво аз съм мислел да кажа, само се шегувах, просто ей така в една подобна аудитория само с жени, какво да им кажа?!", добави Борисов.

Борисов обяви, че лично следи борбата със сивата икономика и всяка сряда в 09:00 часа заедно с прокуратурата, финансовото министерство и службите прави среща, на която му се докладват приходите и борбата с контрабандата. "Мога да ви кажа, че съм умерен оптимист в това как се събират приходите в сравнение с миналия януари", каза премиерът.

Той допълни, че първостепенна задача на службите е борбата с ДДС измамите, укриването на данъци и сивия сектор, където резервът е 500-600 млн. лева до 1 млрд. лева. "Това е задачата, която съм поставил", обяви той.

Бойко Борисов отново коментира и скандалните пенсионни промени, като каза, че единствената цел е била да се дисциплинират частните пенсионни фондове, те да бъдат конкурентоспособни и да се гарантира изплащането на пенсиите.

Премиерът засегна и темата с обвързването на бензиностанциите с НАП, като бе категоричен, че това струва 5000 лева. "Да ме извиняват, но това не е сума, която може да ги спре при положение, че ние разплащаме 1,1 млрд. лева", коментира Борисов.

Източник: БГНЕС

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ