Advert
seks izle
Advert

Бизнесмен се шегува че трепе мечки, полицията му взе телефон, лаптоп и 2 суджука

Борис Митков е бизнесмен от Благоевград, има пункт за пране на килими. Борис е възпитаник на Киевския международен университет, знае руски език и от доста години има регистрация в руската социална

Бизнесмен се шегува че трепе мечки, полицията му взе телефон, лаптоп и 2 суджука
Бизнесмен се шегува че трепе мечки, полицията му взе телефон, лаптоп и 2 суджука
Bu içerik 778 kez okundu.

Борис Митков е бизнесмен от Благоевград, има пункт за пране на килими. Борис е възпитаник на Киевския международен университет, знае руски език и от доста години има регистрация в руската социална мрежа "Одноклассники". За разлика от фейсбук, тя е разделена на различни сектори и обикновено в секциите за лов и риболов има доста юначни снимки, на които руснаци се кипрят с улова си.

Преди седмица Борис си харесва там 3 такива снимки с убити мечки и ги публикува в профила си, като дори не си прави майтапа, че лично е отстрелял животните на фотосите, пише struma.bg.

После нещата се развиват лавинообразно - природозащитник от София се активизира, сезирани са полиция, прокуратура, фондации, еколози, главният прокурор Сотир Цацаров, и без никой да обърне внимание, че това на снимките не е Борис, а двама руснаци, които дори не приличат на него, миналия петък ОД на МВР - Благоевград прави показна акция в двора, където благоевградчани оставят килимите си за пране, в търсене на меча кожа.

Пред къщата ми се изсипаха 5 полицейски коли, от които слязоха около 30 полицаи, някакви от "4 лапи" и още няколко заплатаджии. Показаха ми протокол за обиск, подписан от прокурор Ирина Аспарухова, и ми обясниха, че търсят кожата на убитата мечка, с която съм се снимал. Сетих се за какво става дума и обясних, че нито аз съм на снимките, нито мечката е мечка. Показах им и откъде съм ги свалил - от руската социална мрежа "Одноклассники", където има секция "Охота и рыбалка". Отворих на компютъра снимките да ги разгледат добре и там ясно се вижда, че ги е качил някой си Миша - Михаил Дьяченко, на 28 години, не го знам откъде е. Обясних, че никога не съм бил ловец, нито съм убивал каквото и да е животно. Въпреки това полицаите заявиха, че ще обискират дома ми, разказва Борис.

Провериха по всички стаи, в гардеробите влизаха, под леглата залягаха, на тавана се качваха. Питаха майка ми дали действително една от стаите е моя. Тя им предложи да вземат ДНК материал, ако не й вярват. Всъщност първо й изкараха акъла, като видя целия двор, задръстен от полицаи. После го обърнахме на майтап. И как не - та това бе най-мащабната полицейска акция в района от Жабокрек от 1944 г. насам.

Иззеха служебния ми мобилен телефон, фотоапарата и лаптопа. Казаха, че ще правят експертизи и ще проверяват съдържанието им, което щяло да отнеме между 20 дни и 2 месеца. Взеха за експертиза и 2 суджука и 1 кървавица. В протокола от обиска този пасаж звучи така: "Претърси се и таванско помещение, на прът се намериха суджуци. От същите се взеха 2 броя с кафеникав цвят. Същите се поставиха в полиетиленов плик и се обозначиха като обект №3 и се запечатаха по надлежния ред". Всъщност суджуците брат ми ги беше купил от Македония, а кървавицата Киро Мацата я донесе от месарницата до тях. Предполагам, че тях няма да ми ги върнат и след 2 месеца. Аз ги предупредих момчетата от полицията, че суджукът, ако се окаже мечи, може да е заразен с трихинелоза. Странно защо от "4 лапи" ми казаха, че мечките не се разболявали от тази болест, разказа още Борис.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
EYT 2. tur'da MHP Oylarıyla REDDEDİLDİ ! Kendi Seçmenini AKP’YE SATTI ! Seçim Vaadinde EMEKLİLİK Vardı Meçliste 2.Turda ONAY VERMEDİ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ
BOZKURT İŞARETİ MHP'YE AİTTİR, CHP İLE AYNI BAYRAK ALTINA GİRENLER BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZ