Advert
Advert

Сидеров: Френският посланик да бъде обявен за персона нон грата

/Поглед.инфо/ Поведението на френския посланик прекрачи всички граници и надхвърли добрия тон спрямо страната ни.

Сидеров: Френският посланик да бъде обявен за персона нон грата
Сидеров: Френският посланик да бъде обявен за персона нон грата
Bu içerik 745 kez okundu.

Именно заради това негово поведение аз поисках да бъде обявен за персона нон грата, след което да бъде екстрадиран от страната ни. Той надхвърли правомощията си. Това каза лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви.

Този господин се изживява като надзирател на съдебната ни система. Призовавам Ксавие Лапер дьо Кабан да си тръгне с мир, докато не го е подгонил народът с камъни. В конкретния случай, в който се намеси, става дума за корпоративни интереси, а посланикът се показа като лобист. Това не е първият подобен случай, посочи Сидеров.

Според лидера на "Атака" е допустимо чужд посланик да посочва с пръст и да се бърка в съдебната система, особено когато делото е между две инстанции. Сидеров изрази опасение, че със смяната на ръководството на ВСС няма да се случи реформа, а просто ще се постигне смяна на кадрите. Благодарността на министъра на правосъдието ме учудва.

Това поведение допълнително унижава страната ни. Той очерта мрачна картина пред българите. Чаква ни по-лош етап в живота на хората. Очаква ни стягане на коланите, теглене на големи заеми. Според Сидеров управлението на четворната коалиция ще бъде по-лошо от управлението на правителството на Орешарски.

Думата "реформа" се употребява като някаква мантра. Какво разбирате от реформа в съдебната система? Всеки трябва да си върши работата. И най-красивата схема да се направи, ако хората вътре в системата не са читави нищо няма да се случи, отбеляза Волен Сидеров .

В съдебната система има читави и по-малко читави. Аз смятам, че тя си върши работата. Който иска реформа да посочи точно и ясно каква трябва да е тя. Играта с думата "реформа" трябва да се прекрати.

Източник: ПИК

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ
AKŞENER, BAHÇELİ'NİN ÖNERİSİNE CEVAP VERDİ